Masterclass borstvoeding

Inhoud masterclass

Lactatiekundige Wendy Seelen is een begrip in Breda. Al vele jaren adviseert zij moeders op het gebied van borstvoeding, flesvoeding en alles wat er maar komt kijken bij de start van ouderschap. Naast lactatiekundige is zij ook opgeleid tot babycoach.
Binnen Praktijk Wonderbaarlijk verzorgt Wendy de masterclass borstvoeding een informatieve cursusavond waar je echt wat aan hebt.

Een van de eerste basisbehoeften van een baby is voeding. Je kunt je als ouder best druk maken of je het allemaal wel goed doet, je baby wel voldoende voeding binnenkrijgt. Als het last heeft van krampjes, wat kan je dan doen? Het komt allemaal aan bod op deze avond. Fijn om met de juiste voorbereiding goed van start te gaan, voor zowel jou als je baby.


Kies je cursusdatum 2020

– donderdagavond 23 januari
– donderdagavond 20 februari
– donderdagavond 19 maart
– donderdagavond 16 april
– donderdagavond 07 mei
– donderdagavond 18 juni


Lestijden:
19.00-21.00 uur.

Kosten:
€ 32,50 per deelnemer
€ 45,00 per deelnemer met partner


Aanmelden:

Via het contactformulier kan je je aanmelden, je ontvangt dan zsm bericht over je inschrijving.

Kijk ook eens op de website van lactatiekundige Wendy Seelen.

 

Borstvoedingscursus Breda
Cursus borstvoeding Breda

 

Fijne cursusavond, echt heel waardevol. Nooit gedacht dat er zoveel te vertellen valt over borstvoeding. Nuttige tips. Fijn dat ik naderhand in mijn kraamtijd Wendy kon bellen voor tips en adviezen, ik had er meteen een gezicht bij. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen.

Marlies

Cursist