Masterclass borstvoeding

Cursus borstvoeding (0nline)

Inhoud cursus
Lactatiekundige Wendy Seelen is een begrip in Breda.
Al vele jaren adviseert zij moeders op het gebied van borstvoeding, flesvoeding en alles wat er maar komt kijken bij de start van ouderschap. Naast lactatiekundige is zij ook opgeleid tot babycoach.

Binnen Praktijk Wonderbaarlijk verzorgt Wendy de Masterclass / borstvoedingscursus Breda een informatieve cursus van 2x 1,5 uur waar je echt wat aan hebt.

Een van de eerste basisbehoeften van een baby is voeding.
Je kunt je als ouder best druk maken of je het allemaal wel goed doet, je baby wel voldoende voeding binnenkrijgt. Als het last heeft van krampjes, wat kan je dan doen?
Het komt allemaal aan bod op deze avond.
Fijn om met de juiste voorbereiding goed van start te gaan, voor zowel jou als je baby.

Lesdatum online cursus 2022
Dinsdag 4 en 11  januari 19.00-20.30 uur

Leskosten
35 euro

Aanmelden via onderstaande link:

https://praktijk-wendy-seelen.webinargeek.com/1e-avond-cursus-borstvoeding-1?cst=wonderbaarlijk

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Fijne cursusavond, echt heel waardevol. Nooit gedacht dat er zoveel te vertellen valt over borstvoeding. Nuttige tips. Fijn dat ik naderhand in mijn kraamtijd Wendy kon bellen voor tips en adviezen, ik had er meteen een gezicht bij. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen.

Marlies

Cursist

Met mijn man samen heb ik op de bank thuis het online webinar gevolg. Dankzij alle tips, en dat waren er veel, zijn wij goed van start gegaan met onze baby. Als je graag borstvoeding wilt geven dan is deze cursus een echte aanrader.

Anneke

Cursist