Zwangerschapsyoga Flex groep

 

De meeste vrouwen vinden de periode van hun zwangerschap heel bijzonder. Misschien gaat niet altijd alles goed, voelt je lichaam wel eens moe of zwaar, ben je misselijk of ziek, hebt je last van al die hinderlijke kwaaltjes, of je maakt je zorgen om je baby, je werk of je relatie. Kortom, het is een unieke periode die het waard is om bewust geleefd te worden.


Wat is zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga geeft bewustwording, je kans om met aandacht bij je zwangerschap en je kind te zijn. Het biedt je een moment om tot rust te komen. Verbinding met je kind, luisteren naar de signalen van je lichaam, bewustwording van alle veranderingen, het maakt je zwangerschap en bevalling er een stuk makkelijker door. Net als het hebben van een positieve mindset.
Hoe? Ik leer het je tijdens de lessen met oefeningen, uitleg en ontspanningstechnieken.


Wat leer je tijdens de lessen?

Tijdens de lessen zwangerschapsyoga doen we adem- en ontspanningsoefeningen en er is zorg voor het bekkenbodem. Ik leer je met yoga oefeningen hoe je je fysiek beter kan voelen en je minder last hebt van ongemakken. Na de les voel je je soepeler en meer ontspannen. Veel vrouwen hebben minder bekkenklachten na het doen van de oefeningen, slapen beter en zijn vrolijker.
De yoga oefeningen zijn gericht op de zwangerschap en de bevalling. Door je bewust te worden, ontstaat er vertrouwen. Heb je meer vertrouwen in jezelf dan kan je ook makkelijker ontspannen. Door je te ontspannen kan je loslaten. Dat is precies wat je nodig hebt tijdens je bevalling.

De theorie ontvang je niet tijdens de yogalessen maar volg je vanaf 30 weken in een aparte workshop ‘Positief Bevallen’ ook wel de 1-ochtendcursus genoemd.
Als yoga flex cursist betaal je 2 lessen van je leskaart voor deze workshop.

Je partner is welkom bij de partneravond die ik iedere 1e woensdag van de maand organiseer, deze les kost 1 les van je yoga flex leskaart.


Voor wie ?

Wil je als zwangere graag yoga oefeningen doen ? Heb je minder behoefte aan praten en uitleg over de bevalling tijdens de yogales, maar meer behoefte aan bewegen, ademoefeningen en ontspanning? Dan is deelname aan de flexlessen voor jou de juiste keuze.

 • Je kan meedoen vanaf 18 weken tot 41 weken zwangerschap.
 • Je kan iedere week instromen en zelf bepalen wanneer je stopt.
 • Flexibele deelname
 • De workshop en de partneravond volg je apart naar behoefte
 • Proefles mogelijk


Hoe schrijf ik mij in voor de lessen zwangerschapsyoga flex ?

De flexlessen zijn wekelijke yogalessen. Je kunt kiezen uit onderstaande lessen.
Deze groep wordt gedurende je zwangerschap jouw cursusgroep zo heb je iedere week recht op deze yoga plaats. Kan je een keer niet komen, geen probleem, je kan de les overslaan of op aanvraag deelnemen op een andere lestijdstip.


Sta je ingeschreven en kan je een les niet deelnemen?

Kosteloos annuleren kan tot 4 uur voorafgaand aan de les. Je kan je afmelden per app, sms of email. De reden hoef ik niet te weten tenzij er iets is met je zwangerschap.
Bij afzeggen korter dan 4 uur ben je het lesgeld 100% verschuldigd, zie ook de algemene voorwaarden waarvoor je akkoord tekent bij de betaling.


Aanmelden:

 • Meld je aan via het contactformulier.
 • Je ontvangt daarna van mij bericht of er plaats in de cursusgroep
  (check je spam als je binnen 24 uur niets ontvangt).
 • Je kan vervolgens je cursus betalen via de onderstaande link.
 • Het inschrijfformulier mag je naar mij mailen of neem het uitgeprint mee naar de 1e les.


Kosten ?

Een eenmalige proefles kost € 15
06 lessenkaart € 111
10 lessenkaart € 185
15 lessenkaart € 255


Leskaart voordeel:

Je leskaart is te gebruiken voor:
– zwangerschapsyoga flex, iedere les kost 1 les van je kaart
– workshop ‘Positief Bevallen’ kost 2 lessen van je kaart
– partneravond, kost 1 les van je kaart, partner gaat gratis mee
– overgebleven lessen zijn geldig tot 4 maanden na je bevaldatum en zijn te gebruiken voor het postnatale programma.


Flexlessen zwangerschapsyoga Breda kan je volgen op:

 • maandagochtend: 09.30-10.40 uur
 • maandagavond: 20.00-21.10 uur
 • dinsdagavond: 20.00-21.10 uur
 • woensdagavond 19.00-20.10 uur
Omdat ik helemaal niet bekend was met yoga en veel meer mijn focus op de sportschool had dacht ik dat zwangerschapsyoga niets voor mij zou zijn. Wat ben ik blij dat ik samen met een vriendin een proefles ben gaan doen. Nooit gedacht dat yoga tijdens mijn zwangerschap zoveel goeds zou doen. Ik had het nooit willen missen. In 10 lessen heb ik zo enorm veel geleerd, mede dankzij Wonderbaarlijk heb ik een toffe bevalling gehad.
Sharon

Cursist Zwangerschapsyoga

Vorig jaar ben ik vroeg van start gegaan met het volgen van yoga lessen bij je. Eindelijk, de rust die ik op mijn werk en thuis niet kon vinden, wist jij goed op mij over te brengen. Naast het prettige en ontspannen gevoel tijdens de lessen heb ik tijdens mijn bevalling veel gehad aan de ontspannings- technieken. Grappig was dat ze in het ziekenhuis zelfs zeiden: volgens mij heb jij een goede yogalessen gehad voor je zwangerschap!
Fauve

Cursist Zwangerschapsyoga

Heerlijk ontspannen lessen, waar er ruimte was voor een praatje met de andere aanstaande mama’s, maar zeker ook genoeg tijd om fijn te kunnen ontspannen! Ik weet zeker dat ik door de ontspannings- en ademhalingsoefeningen de weeën tijdens de bevalling goed op kon vangen! En wat fijn dat je tijdens deze les echt even bewust wordt van je groeiende kindje in je buik, heel fijn tussen alle drukte door!
Afke

Cursist Zwangerschapsyoga

Bij mijn eerste kindje Jens zowel de yoga als de babymassage gevolgd. De wijze van lesgeven heb ik als heel prettig en zinvol ervaren. Mede door de interactie met de andere moeders. Twee maanden terug bevallen van een dochter. Nu woon ik in A’dam en heb ik mijn yogalessen daar gevolgd. Heel eerlijk…ik miste jouw lessen Kerstin! Nu op weg naar mijn eerste cursus babymassage.
Anna

Cursist Zwangerschapsyoga

Bedankt voor de fijne yogalessen. ik heb er zoveel aan gehad. Het lukte mij tijdens de bevalling om goed te focussen en in en naar mijn buik te ademen. Daarnaast hebben de yoga oefeningen geholpen tegen de pijnklachten in mijn bekken, ik had er nog nauwelijks last van. Het moment van rust was ook heerlijk.
Marijke

Cursist Zwangerschapsyoga

Koop je leskaart hier

 

Download inschrijfformulier