Zwangerschapsyoga Flex groep

 

Zwangerschapsyoga brengt balans en rust in je leven.

We leven in een drukke tijd, we werken veel en misschien ga je in deze periode ook wel verhuizen, verbouwen of ben je gewoon druk in je hoofd.
De zwangerschap is een unieke en héle bijzondere periode die het waard is om bewust geleefd te worden en die de komende tijd centraal mag staan.
Ik heb een warme sfeervolle praktijkruimte waarin je je fijn kan ontspannen en met je zwangerschap bezig kan zijn.


Wat leer je tijdens de lessen zwangerschapsyoga?
Tijdens de lessen zwangerschapsyoga laat ik je ervaren hoe je deze periode als een prettige periode kan ervaren, ik leer je ontspannen dmv yoga-, adem- en ontspanningsoefeningen. Zo blijf je soepel en leer je om ruimte in je zwangere lichaam te maken.

Als je je meer bewust wordt van wat er allemaal in je lichaam en met je baby gebeurt, kan je spanning beter los laten en zorg je ervoor dat je baby ook minder spanning ervaart.  Dat is iets waar nog altijd veel vrouwen aan voorbij gaan in deze belangrijke en voor vele ook drukke periode.

Tijdens de lessen besteed ik ook aandacht aan het bekken & bekkenbodem. Veel vrouwen hebben minder bekkenklachten na het doen van de oefeningen, slapen en voelen zich beter en zijn vrolijker. De yoga oefeningen zijn allemaal gericht op de zwangerschap en de bevalling.

Ik ga je geen technieken leren omdat ik persoonlijk vind dat bevallen geen techniek is.
Het gaat er meer over dat je in een staat van zijn met jezelf komt van waaruit jij je kind gaat baren.

Door je bewust te worden, ontstaat er vertrouwen. Heb je meer vertrouwen in jezelf dan kan je ook makkelijker ontspannen. Door te ontspannen kan je loslaten. Dat is precies wat je nodig hebt tijdens je bevalling. Het echte loslaten van je baby.


Voor wie ?
Wil je als zwangere graag yoga oefeningen doen ? Heb je minder behoefte aan praten en uitleg over de bevalling tijdens de yogales, maar meer behoefte aan bewegen, ademoefeningen en ontspanning? Dan is deelname aan de flexlessen voor jou de juiste keuze.

 • Je kan meedoen vanaf 18 weken tot 41 weken zwangerschap.
 • Je kan iedere week instromen en zelf bepalen wanneer je stopt.
 • Flexibele deelname
 • Proefles mogelijk

De theorie ontvang je niet tijdens de yogalessen maar volg je vanaf 30 weken in een aparte workshop ‘Positief Bevallen’.
Als yoga-flex-cursist betaal je 2 lessen van je leskaart voor het volgen van deze workshop.

Je partner is welkom bij de partneravond die ik iedere 1e woensdag van de maand organiseer, deze les kost 1 les van je yoga flex leskaart.


Hoe schrijf ik mij in voor de lessen zwangerschapsyoga flex ?
De flexlessen zijn wekelijke yogalessen. Je kunt kiezen uit onderstaande lessen.
Deze groep wordt gedurende je zwangerschap jouw cursusgroep zo heb je iedere week recht op deze yoga plaats.
Kan je een keer niet komen, geen probleem, je kan de les overslaan of op aanvraag deelnemen op een andere lestijdstip.


Aanmelden:

 • Meld je aan via het contactformulier.
 • Houd rekening met een wachttijd, meld je op tijd aan.
 • Je ontvangt na aanmelding bericht of er plaats is  in de cursusgroep en per wanneer.
  (check je spam als je binnen 24 uur niets ontvangt).
 • Je kan vervolgens je cursus betalen via de onderstaande link.
 • Het inschrijfformulier mag je naar mij mailen of neem het uitgeprint mee naar de 1e les.


Kosten* :

Een eenmalige proefles kost € 15
06 lessenkaart € 111
10 lessenkaart € 185
15 lessenkaart € 255

* Vanuit je aanvullend pakket ziektekosten ontvang je van de meeste verzekeraars een deel
van de kosten retour.


Leskaart voordeel:
Je leskaart is te gebruiken voor:
– zwangerschapsyoga flex, iedere les kost 1 les van je kaart
– workshop ‘Positief Bevallen’ kost 2 lessen van je kaart
– partneravond, kost 1 les van je kaart, partner gaat gratis mee
– overgebleven lessen zijn geldig tot 4 maanden na je bevaldatum en zijn te gebruiken voor het postnatale programma.


Flexlessen zwangerschapsyoga Breda kan je volgen op:

 • maandagochtend: 09.30-10.40 uur
 • dinsdagavond: 20.00-21.10 uur
 • woensdagavond 18.30-19.40 uur
 • woensdagavond 20.00-21.10 uur

Bij alledrie de zwangerschappen heb ik bij jou meegedaan met het yoga flex programma. Je hebt er mede voor gezorgd dat ik 3 fijne thuisbevallingen heb gehad en 3 prachtige dochters heb gekregen. Bedankt voor alle fijne en gezellige lessen. Je bent een mooi en bijzonder mens met veel energie die aanstekelijk werkt. Ik hoop dat je dit werk nog lang met zoveel plezier blijft doen en aanstaande moeders een zetje in de goede richting blijft geven. Liefs !

Dieke

Cursist Zwangerschapsyoga

Vorig jaar ben ik vroeg van start gegaan met het volgen van yoga lessen bij je. Eindelijk, de rust die ik op mijn werk en thuis niet kon vinden, wist jij goed op mij over te brengen. Naast het prettige en ontspannen gevoel tijdens de lessen heb ik tijdens mijn bevalling veel gehad aan de ontspannings- technieken. Grappig was dat ze in het ziekenhuis zelfs zeiden: volgens mij heb jij een goede yogalessen gehad voor je zwangerschap!
Fauve

Cursist Zwangerschapsyoga

Heerlijk ontspannen lessen, waar er ruimte was voor een praatje met de andere aanstaande mama’s, maar zeker ook genoeg tijd om fijn te kunnen ontspannen! Ik weet zeker dat ik door de ontspannings- en ademhalingsoefeningen de weeën tijdens de bevalling goed op kon vangen! En wat fijn dat je tijdens deze les echt even bewust wordt van je groeiende kindje in je buik, heel fijn tussen alle drukte door!
Afke

Cursist Zwangerschapsyoga

Bij mijn eerste kindje Jens zowel de yoga als de babymassage gevolgd. De wijze van lesgeven heb ik als heel prettig en zinvol ervaren. Mede door de interactie met de andere moeders. Twee maanden terug bevallen van een dochter. Nu woon ik in A’dam en heb ik mijn yogalessen daar gevolgd. Heel eerlijk…ik miste jouw lessen Kerstin! Nu op weg naar mijn eerste cursus babymassage.
Anna

Cursist Zwangerschapsyoga

Bedankt voor de fijne yogalessen. ik heb er zoveel aan gehad. Het lukte mij tijdens de bevalling om goed te focussen en in en naar mijn buik te ademen. Daarnaast hebben de yoga oefeningen geholpen tegen de pijnklachten in mijn bekken, ik had er nog nauwelijks last van. Het moment van rust was ook heerlijk.
Marijke

Cursist Zwangerschapsyoga

Koop je leskaart hier

 

Download inschrijfformulier