Privéles

Wat is een privéles?
Je kan samen met je partner bij mij in de praktijk langskomen voor een privéles. In 2,5 uur probeer ik jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de naderende bevalling. Het is een persoonlijke les waarin alle ruimte is voor het stellen van vragen en/of of het bespreken van jullie geboorteplan. Ik geef les op een open en persoonlijke manier die past bij deze tijd.


Inhoud van de privéles?
In deze les probeer ik jullie een duidelijk beeld te geven over hoe de dag van de bevalling er uit kan gaan zien. Ik doe dit aan de hand van een presentatie en beeldmateriaal. Ik leer je inzien dat het hebben van een juiste mindset onmisbaar is bij je bevalling.
Wat kan je allemaal verwachten tijdens het opvangen van de weeën, hoe ga je om met pijn, welke fases kent een bevalling?
Wat houdt persen in, welke houdingen kan je aannemen en welke manier van ademen werkt uitdrijvend. Hoe krijg je binding met je baby voor, tijdens en na de bevalling. Hoe geef je je baby en jezelf een goede start? We doen oefeningen voor een betere ademhaling.


Voor wie ?
Misschien heb je geen tijd of behoefte aan een zwangerschapscursus in groepsverband maar wil je je wel goed voorbereiden met of zonder je partner. Het kan zijn dat je wellicht wat laat bent voor een groepscursus.
Heb je al een kindje en behoefte aan een opfris moment?
Dan ben je vanaf 28 weken zwangerschap van harte welkom voor het volgen van deze les.


Hoe werkt het ?

  • Voor het maken van een afspraak meld je je aan via het contactformulier of neem telefonisch contact op.
  • Privéles is mogelijk overdag op werkdagen.
  • Na bevestiging afspraak betaal je deze les via de onderstaande link.
  • Het inschrijfformulier mag je naar mij mailen of neem het uitgeprint mee naar de 1e les.


Kosten live of online?
€ 239,00 voor deze les van 2,5 uur live in de praktijk

Partnercursus
Je kan ook kiezen voor de partnerles in groepsverband of de maandagavond cursus HypnoBirthing of de cursus Samen Zwanger, Samen Bevallen

Vergoeding
Vanuit je aanvullend pakket ziektekosten ontvang je van de meeste verzekeraars een deel van de kosten retour.
Ziektekostenverzekeraars die vergoeden zijn o.a.: CZ, VGZ, IZZ, IZA, Univé, Delta Lloyd, Zilveren Kruis, Interpolis, De Amersfoortse,
De Friesland, Avero Achmea, Nationale Nederlanden, Ohra, ONVZ, PNO, VvAA, UMC, ZorgDirect en Zorg en Zekerheid,
Menzis en FBTO kennen geen vergoeding voor welke prenatale cursus dan ook.

Persoonlijk had ik geen behoefte aan een groepscursus. Fijn dat ik samen met mijn vriend bij Wonderbaarlijk een afspraak voor een privéles kon maken. Het was een les waar alles in zat en er was genoeg ruimte voor al onze vragen. Kortom we kregen een cursus op maat. Bedankt voor deze fijne les die ook bij mijn vriend erg goed in de smaak viel.
Maartje

Privéles

Dank Kerstin voor de hulp en extra kracht die je ons hebt gegeven. Galit en ik hebben er veel aan gehad!  Ga zo door en als mensen ervaringen willen horen dan kan dat!
Jan Joost

Privéles

I managed to complete the labor without pain medicine!! I used the breathing techniques you taught me, and the standing and swaying my hips during contractions until they got really strong. My husband used the light touch massage during the contractions as well. It was by far the smoothest delivery of all three of my children, both for me and the baby.
Thank you very much for all the tips you provided. They were extremely useful in allowing me to have the type of birth I was hoping for.
Lindsay

Privéles

Koop je privéles hier

Download inschrijfformulier