Workshops bij Praktijk Wonderbaarlijk scroll naar beneden

Workshop Positief Bevallen Bewustwording geeft vertrouwen, vertrouwen geeft ontspanning, ontspanning geeft loslaten. Dat is precies wat je nodig hebt tijdens je bevalling’. Ben je cursist van Praktijk Wonderbaarlijk of geen cursist? Je bent van harte welkom ! Iedere 6 weken organiseer ik een 1-ochtend zwangerschapscursus in Breda ook wel de workshop ‘Positief Bevallen” genaamd. Voor cursisten een onderdeel van het FLEX programma en als niet cursist te gebruiken als een 1-ochtend cursus. Tijdens deze workshop van 3 uur tijd krijg je zoveel mogelijk mee ter voorbereiding op je naderende bevalling. Lees meer
Masterclass Borstvoeding Lactatiekundige Wendy Seelen is een begrip in Breda. Naast het geven van de borstvoedingscursus adviseert zij al jarenlang moeders op het gebied van voeding en alles wat er maar komt kijken bij de start van ouderschap. Wendy is ook opgeleid tot babycoach. Binnen Praktijk Wonderbaarlijk verzorgt Wendy iedere maand de masterclass borstvoeding, één informatieve cursusavond waar je echt wat aan hebt. Lees meer

EHBO aan baby’s & kinderen

Iedere 2 maanden organiseert Praktijk Wonderbaarlijk de workshop EHBO aan baby’s & kinderen. Hiervoor wordt een docent van het Rode Kruis ingehuurd.

Inhoud workshop:
Je leert tijdens deze workshop een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij: brandwonden, verslikking, bewusteloosheid, verstikking, vergiftiging, verstuiking en huidwond.
Naast een stuk theorie gaan we de handelingen klassikaal oefenen.

Voor wie?
Voor iedere papa en mama, opa en oma, oppas en overige geïnteresseerden die deze workshop niet beroepsmatig nodig hebben.
Na afloop ontvang je een boek en certificaat van deelname.

Kosten:
€ 55,50* per deelnemer
* Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de factuur van het Rode Kruis.

Data 2022:
Vrijdag 3 februari 2023  van 09.00 – 12.00 uur

Reanimatie / AED training, volwassenen & kinderen

Praktijk Wonderbaarlijk organiseert i.s.m. de Hartstichting deze training.
Hiervoor wordt een docent van de hartstichting ingehuurd.

Training:
Red een leven, leer reanimeren.
Wat doe jij als je geliefde, een persoon of een kind naast je neerzakt.
Een 4 uur durende training incl. certificaat.

Voor wie?
Voor iedereen die wil leren reanimeren.

Kosten:
€ 60* per deelnemer
* Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel).

Data 2023:
nog niet gepland